Filmski rasplet
75

O'Sullivan krije nesvakidašnju priču o ljubavi svog života, nije ni znala s kim ima posla

D. P.
Laila i Ronnie su 11 godina zajedno (Foto: Instagram)
Laila i Ronnie su 11 godina zajedno (Foto: Instagram)
O privatnom životu Ronnieja O'Sullivana zna se mnogo, ali prvenstveno zbog njegovih problema s ponašanjem, no malo je poznata priča o tome kako je pronašao ljubav svog života.

Najveći snooker igrač svih vremena, za kojeg često kažu i da je popularniji od sporta kojim se bavi, već 11 godina je u vezi s partnericom Lailom Rouass.

Popularnu TV voditeljicu i najvećeg snooker igrača svih vremena spojio je vrlo neobičan put. Sreli su se poslovno, a da Laila nije ni znala s kim ima posla.

Naime, putevi su im se ukrstili u Ronnievoj vili. Popularna TV voditeljica željela je kupiti vilu i agent za nekretnine odveo ju je u dom kojeg je prodavao O'Sullivan.

Da stvari budu impresivnije, snooker igrač tog dana nije bio u svojoj vili, a njegovu današnju partnericu po kući je proveo Ronniejev otac. Nakon što je Ronnie čuo da Laila razgleda njegovu vilu, kontaktirao je agenta za nekretnine kako bi se pokušao s njom uvezati.

Spoj je prošao uspješno, par se zaručio nekoliko mjeseci kasnije te su Laila i Ronnie uselili u njegov dom u rodnom Essexu.

"Ne mogu zamisliti da ga nema u mom životu. Sve se dogodilo slučajno. Ronniejevu kuću pokazao mi je njegov otac, a onda mu je prenio da me upoznao. Ronnie je pozvao agenticu za nekretnine i pozvao me van", ispričala je Laila za Belfast Telegraph i nastavila:

"Kada je rekao da igra snooker, pitala sam ga 'Dobro, ali čime se baviš'. Nikada nisam čula za njega jer me sport uopće ne zanima, iako je u meni probudio ljubav za snooker", dodala je njegova dugogodišnja partnerica.

Par je zapao u prve probleme tokom 2022. godine kada je TV voditeljica objavila da su se ona i O'Sullivan rastali. Ipak, stvari su se brzo izgladile i njih dvoje se slažu bolje nego ikada.